AVÍS LEGAL

INFORMACIÓ GENERAL

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, s’informa a l’usuari que Centre de Rehabilitació del Vallès, SA posa a disposició aquesta web amb l’objectiu de donar a conèixer tots els productes i serveis.

El responsable d’aquesta WEB és el Centre de Rehabilitació del Vallès, SA, amb NIF A-08371429 i domicili al carrer Sallares i Pla, 67, Sabadell.-08202-, Barcelona. Qualsevol usuari que vulgui posar-se en contacte amb nosaltres ho pot fer a l’adreça anteriorment esmentada o mitjançant correu electrònic a cerva@cerva.cat o telèfon al 93.725.55.77.

CONDICIONS D’ÚS

Tota persona que accedeixi a aquesta web assumeix el seu paper d’usuari i us compromet al compliment de les condicions aquí disposades, així com qualsevol altra disposició legal que sigui d’aplicació. Per això us aconsellem a revisar el present text, així com la nostra Política de Privacitat.

Aquesta web té per objectiu donar a conèixer les activitats i els serveis que presta Centre de Rehabilitació del Vallès SA Ens reservem el dret de realitzar, en qualsevol moment i sense avís previ, modificació dels seus Continguts.

El responsable del lloc web posa enllaços a disposició dels usuaris per facilitar la investigació i laccés a la informació. Els enllaços o links habilitats en aquest lloc web poden conduir l’usuari a altres llocs i pàgines web gestionades per tercers, sobre els quals el responsable del lloc web no exerceix cap mena de control.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts d’aquesta web formen part del Centre de Rehabilitació del Vallès SA o de terceres persones físiques o jurídiques que n’han autoritzat l’ús i queden protegits per la legislació espanyola sobre propietat intel·lectual i industrial espanyola.

Autoritzem la reproducció total o parcial dels continguts d’aquesta web, sempre que se’n mencioni expressament l’origen.